فاز نخست کورهی تولید آهن اسفنجی شرکت آسین گستر مشفق با اعتبار بیش از هشت هزار میلیارد ریال با ظرفیت تولید ۳۵ هزار تن در سال و اشتغالزایی مستقیم برای ۱۷۰ نفر افتتاح شد.
شرکت آسین گستر مشفق با وجود مشکلات، و محدودیتهای بیرونی فراوانی مانند عدم تخصیص گاز و انتقال آن به کارخانه و… سرانجام در 18 بهمن سال جاری با حضور جمعی از مسئولان درون و برون سازمانی افتتاح شد. آسین گستر مشفق در روزهای پایانی سال 1399 در زمینی به مساحت 85 هزار متر مربع در شهرک صنعتی امیرکبیر کاشان تأسیس شد. زمینهی فعالیت این شرکت، تولید آهن اسفنجی و پودر آهن از فرایند کورهی تونلی با ظرفیت تولید 105 هزار تن در سال است.
مراسم افتتاح پروژه، محمد حقیقت سرشت – معاون هماهنگی امور اقتصادی استان داری اصفهان – در گزارش پایگاه خبری کارگر ایرانی – ایونا: در سال ۱۳۷۸ این شهرک صنعتی کاشان، چیزی جز یک قطعه زمین نبود اما امروز واحدهای بسیار توانمند صنعتی در این مکان فعال است. بهرهبرداری از این واحدهای صنعتی به برکت همت بلند مردم عزیز ایران است. برای راهاندازی وبه ثمر نشستن این واحد بزرگ صنعتی، وقت و انرژی فراوانی از سوی سرمایه گذاران، متخصصان و مدیران مجموعه صرف شده است. امیدواریم در آینده شاهد بهرهبرداری از پروژههای تازهی این واحد صنعتی باشیم. کارکردن در زنجیرهی ارزش خودی مهمترین ویژگی شرکت آسین گستر مشفق است. بایستی به صندوق توسعهی ملی تبریک بگوییم که در نقطهای ثمربخش هزینه کردهاند.
دکتر میرمحمد صادقی عضو هیأت مدیرهی صندوق توسعهی ملی: این صندوق در سالهایی که گذشت در کشور ۳۶۵ طرح ملی را با هزینهای بالغ بر۳۶ میلیارد دلار تأمین مالی کرده است. بیشتر این طرحها درحوزهی معدن، نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد و داروسازی بوده است. صندوق توسعهی ملی از زمان تأسیس در سال ۱۳۹۰ تاکنون، بیش از۹۲ هزارمیلیارد تومان به روش ارزی، ریالی، عاملیت و سپردهگذاری به طرحهای ملی کمک کرده است. صندوق توسعهی ملی برای توسعه و ایجاد مجتمع آهن و فولاد حدود ۲۰۰ میلیارد تومان در اختیار شرکت آسین گستر مشفق کاشان قرار داده است.
محمد شریف زارعی فرماندار ویژهی شهرستان کاشان: رونق و توسعهی تولید، از جمله کارهای بزرگی است که در کشور انجام میگیرد.امیدواریم شهرکهای صنعتی دیگری نیز در کاشان فعالیت یابند.
آقای مهندس قرینی مدیر عامل شرکت ضمن تشکر از تمامی دست اندکاران اجرای پروژه، از سهامداران شرکت بدلیل تأخیر در اجرای فاز نخست عذرخواهی نمود و اظهار امیدواری کرد که شرکت بتواند در سال آینده فاز بعدی را کلید زده و به تولید برساند.
آقای مهندس شریعتی رئیس هیئت مدیره شرکت نیز مهمترین دلیل تاخیر در عملیات اجرایی و راه اندازی فاز 1 همچنین گران شدن هزینه های اجرا را تورم بالا در فضای اقتصادی کشور از سویی و طولانی شدن پرداخت تسهیلات بانکی اعلام نمود. شایان ذکر است فاصله زمانی میان تصویب تسهیلات توسط ارکان بانک تا پرداخت اولین قسط آن بیش از 14 ماه بطول انجامید.